DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR MENS EN OMGEVING

ARTA & BIM Support. Het Bouw Informatie Model (BIM) heeft in bouw- en renovatieprojecten de toekomst. BIM zorgt voor grotere besparingen gedurende het bouwproces, maar ook tijdens het onderhoud. Wilt u meer weten over BIM en hoe BIM te implementeren in uw organisatie, lees dan snel verder!

Virtueel werken: duurzaam bouwen & kosten besparen.

ARTA maakt BIM ook in uw organisatie mogelijk!

ARTA ondersteunt uw organisatie bij de implementatie van BIM. BIM toepassen is een strategisch besluit binnen een onderneming. BIM brengt veel voordelen met zich mee voor bedrijf en klant.


BIM is geen wondermiddel en het werken met BIM gaat niet vanzelf. Het werken met BIM vereist veel voorbereiding en energie van management en medewerkers in de organisatie. BIM vergt een andere manier van samenwerking en organiseren. De kosten gaan voor de baat uit. Een goede voorbereiding, planning en implementatie bepalen het succes van BIM.


Denkt u aan implementatie van BIM, praat dan met ARTA voor een plan op maat. Wilt u een afspraak maken met ARTA om te praten over de implementatie van BIM in uw organisatie? Klik dan hier.


Wat betekent dat nu eigenlijk, virtueel werken met BIM?

Werken met BIM betekent dat het bouwproces ook digitaal wordt uitgevoerd. In het BIM staat alles over het ontwerp, de bouw en de onderhoudsfase van het project. Ook informatie over de ondergrond en omgeving van het bouwproject staan in het BIM. Zo is iedere partij op de hoogte van hetgeen hij/zij wanneer moet doen en wat alle andere partijen doen. BIM betekent meer kwaliteit, lagere (faal) kosten en het optimaliseren van het bouwproces.

BIM Support


BIM bespaart kosten


ARTA I Ameroever 59 4926 ED Lage Zwaluwe I Telefoon: +31 (0)6 5325 3496 I Email: alavangelder@arta-consultancy.nl