DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR MENS EN OMGEVING

ARTA & Marketing & Sales.De laatste jaren is de focus in de markt sterk veranderd van productgericht naar klantgericht. De markt vraagt steeds meer totaaloplossingen en niet zo zeer een producttoepassing die op zichzelf staat.

Omzet & Winst vergroten? Zet de klant centraal.

Veel technisch georiƫnteerde bedrijven hebben jarenlang hun producten en diensten kunnen verkopen door het technisch onderscheidend vermogen van deze producten en diensten. De laatste jaren is de markt veranderd.

Deze verandering in de markt vergt een andere strategie van ondernemingen om hun omzet(groei) veilig te stellen, dit nog afgezien van de moeilijke economische omstandigheden waarin de bouw en installatiemarkt zich bevindt.

De klant centraal stellen, denken in totaaloplossingen en Total Cost of Ownership zijn slechts de eerste stappen op de weg naar een effectieve Marketing & Sales organisatie.

marketing

ARTA Innovatieve Marketing & Sales aanpak


ARTA biedt u de mogelijkheden om met een in­novatieve marketing aanpak uw groei­doelstel­lingen te realiseren en uw mede­werkers te trainen in de nood­zakelijke verkoopvaardigheden en het opbouwen van duurzame klantrelaties.


ARTA I Ameroever 59 4926 ED Lage Zwaluwe I Telefoon: +31 (0)6 5325 3496 I Email: alavangelder@arta-consultancy.nl