DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR MENS EN OMGEVING

ARTA & Coaching en Training.Uw medewerkers zijn uw bedrijf; zij moeten het uiteindelijk doen. Implementeert u binnenkort een nieuwe werkwijze of wilt u de effectiviteit van uw team verbeteren? Denk dan eens aan een bedrijfsspecifieke training. Deze trainingen hebben uw bedrijfsdoelstellingen als doel en zijn daarom erg effectief.

Trainen van medewerkers: een goede investering!

Het regelmatig trainen van uw medewerkers is onontbeerlijk om als bedrijf bij te blijven. Investeert u in kennis, dan wordt het werk effectiever uitgevoerd en vaak ook met meer plezier. ARTA verzorgt een aantal bedrijfsspecifieke trainingen. Daarnaast kunt U bij ARTA terecht voor coaching en individuele ontwikkelings­trajecten van medewerkers.


Bedrijfsspecifieke trainingen

Deze trainingen zijn gericht op de doelstellingen van uw bedrijf en worden in overleg met u samengesteld. Omdat de training de bedrijfsdoelstelling voor ogen heeft zijn ze uitermate effectief.


Training van teams

Het creĆ«ren van succesvolle management teams gaat niet vanzelf. De expertise en talenten van individuele spelers omzetten naar maximale prestaties van teams betekent het verschil tussen goed en excellent presteren. Een klimaat waarin echt naar mensen wordt geluisterd geeft maximale ruimte voor ontplooïng van het individu ten faveure van het team en ontwikkelt innovatie en samenwerking. ARTA helpt U graag om management teams meer uit zichzelf te laten halen en om de prestaties van Uw onderneming of organisatie te verhogen.


Coaching

Aart van Gelder stond jarenlang aan het hoofd van de directie van IMTECH Nederland BV met de focus op een coachende leiderschapsstijl. Directie en managers begeleiden in hun job en persoonlijke ontwikkeling. Deze ervaring en kennis wil hij graag inzetten voor medewerkers van Uw bedrijf.


ARTA biedt de volgende trainingen


ARTA I Ameroever 59 4926 ED Lage Zwaluwe I Telefoon: +31 (0)6 5325 3496 I Email: alavangelder@arta-consultancy.nl